Farvetrends 2017

Find dine farver for 2017

© Tia Borgsmidt

Væggen bag spisebordet er malet i en anden nuance for at afgrænse spiseafdelingen en smule i den kombinerede sofa- og spisestue.

Kilde: boligmagasinet.dk

dyrup.dk

Farven er en let støvet lilla, som skifter mellem lilla og grålig, alt efter hvordan lyset falder på den, og alt efter hvilke andre farver den bliver sat sammen med.

Kilde: dyrup.dk

iboligen.dk

Den smudsige grønne farve passer godt ind i det uperfekte univers. Den grønne kan bruges i alle nuancer.

Kilde: iboligen.dk

iboligen.dk

Farven gul her, giver et forfriskende pust, der gør rummet mere hyggeligt og personligt. Her kan du med fordel kombinere med mørkegrå og lyslilla.

Kilde: iboligen.dk

Her får du Boligmagasinets råd til nye farver i hjemmet

Har du fået mod på at male væggene i dit hjem?
Glæd dig, det har stor effekt – og så er det nemt at ændre, hvis du får lyst til en ny farve (eller fortryder).

Er du ikke så modig, er douce eller støvede farver et godt sted at starte. Start evt. med at male en plade, og stil den op ad væggen, så du kan vænne dig til farven.

Støvede farver er oplagt, hvis du gerne vil skabe en rolig stemning i dit hjem. Og brug gerne flere nuancer, det skaber en følelse af sammenhæng i din indretning.

Brug vægfarven til at skabe et rum i rummet. Se nedenstående billede med de blå farver.

En enkelt væg i en farve er nok til at ændre udtrykket i et rum – og en effektiv måde at understrege den farveholdning, du har valgt.

Brug farver til at fremhæve dine smukke møbler og accessories. Se bare, hvor fint Dittes hvide reoler står frem på de farvede vægge. Har du en billedvæg, kan du også med fordel male et felt bag den. Det samler billederne og giver ro. Gå evt all-in, og mal rammerne i samme farve som væggen.

Har du masser af lys i din stue, så brug en mat maling. På den måde undgår du refleksion fra vinduet. Omvendt kan blank maling invitere mere lys ind i mørke rum.

boligmagasinet.dk/forny-dit-hjem-med-fine-farver

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud!

Kontakt